Дисплей за кутия

Vipshop инсталира калъф за устройство против кражба с кубична красота AM8208

2024-05-28

Име на клиента: VIPshop


Модел на монтажно оборудване: Cumei AM8208 ABS акустично магнитно устройство против кражба



Относно VIpshop: Основан през 2008 г., Vipshop създаде иновативен модел за електронна търговия на „отстъпка на марка + флаш разпродажба + автентична гаранция“ в Китай и продължи да се задълбочава в модела на автентична модна разпродажба на „избрана марка + голяма отстъпка + флаш разпродажба", продавайки всички видове известни продукти като дрехи, обувки и чанти, козметичен грим, майка и дете и дом онлайн.




Решение против кражба: Vipshop е настроил много магазини офлайн и ПРИЛОЖЕНИЕТО за отдалечено отстраняване на грешки на Cubian EMENO може да им помогне лесно да управляват няколко магазина, необходим е само акаунт за управление на няколко магазина, броят на акаунтите е неограничен! Може също така дистанционно да отстранява и поправя проблеми! Бързо помагайте на клиентите да решават проблеми! Акустично магнитно устройство против кражба Cumei AM8208, използващо висококачествен ABS материал, има предимствата да не се огъва лесно, устойчиво на влага, устойчивост на корозия, подходящо за повечето магазини за търговия на дребно!


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept