Дисплей за кутия

Зоомагазин Petco монтира устройство против кражба emeno

2024-05-28

Клиент: Зоомагазин Petco


Бизнес категория: Продукти за домашни любимци против кражба


Модел на оборудване: AM9800X широкообхватна версия търговска супер аларма


Описание на случая: Petco е най-големият търговец на дребно на продукти за домашни любимци в Съединените щати, със седалище в Калифорния. Продуктите на Petco обхващат храна за домашни любимци, дрехи за домашни любимци, консумативи за подстригване на домашни любимци, каишка за домашни любимци и дълготрайни стоки за домашни любимци и др. Petco има собствена марка You&Me и др.


Тъй като в магазина за домашни любимци има много продукти и някои продукти са с относително висока стойност, е необходимо да се предотврати кражба на продукти, дори в магазина за домашни любимци. Вратата на магазина за домашни любимци Petco не е много широка, така че е достатъчно да инсталирате само един комплект AM9800X версия за широко разстояние на търговската супер аларма.


Устройството против кражба AM9800X използва висококачествен акрилен материал, прости линии с двуцветен LED светлинен ефект, е първият избор на много магазини в стил на устройство против кражба.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept